fbpx

Vilde Torheim (22): – Du glemmer deg selv litt oppi det hele

Posted by / 21/12/2019 / Categories: Ammende / 0 Comments

Etter at Vilde ble mamma er hun overrasket over hvor vimsete man kan bli når man sover for lite. 

Vilde Torheim (22) ble mamma til lille Milian for tre uker siden. Det har vært tøffere, men bedre enn hun hadde forventet. 

– Man tror kanskje man skal klare ting bedre enn man gjør, fordi man ikke vet hvor tøft det er med våkenetter og en sulten baby. 

Med baby i hus blir prioriteringene annerledes, og våkenettene gjør at man glemmer litt det man skulle gjøre, synes Vilde. Selv om hun til vanlig alltid må ha det rent og ryddig hjemme, har ikke støvsugeren vært så mye i sving de siste ukene.

– Vi har heller ikke pyntet til jul ennå!

Selv om rutiner og prioriteringer har blitt snudd på hodet synes Vilde det er helt fantastisk å bli mamma.

– Jeg trodde ikke man kunne elske noen så høyt, så fort.

Kosttilskudd mot kramper

Vilde og babyen. (Foto: Privat)

Da Vilde var gravid slet hun med kramper i beina. Da det ble så ille at hun ikke fikk sove, tok hun til seg rådet om å begynne på kosttilskudd.

– Jeg begynte med Lifeline Care Gravid fordi det har alt i ett. Det er så behagelig at du får alt du trenger på ett sted og det er kjekt å slippe å ha masse pillebokser over alt.

Etter at Milian ble født valgte Vilde å fortsette med Ammende. En av grunnene er at hun virkelig ønsket å få til ammingen og ville sørge for at hun fikk i seg alle næringsstoffene kroppen trenger i denne perioden. Vilde vil selv anbefale Lifeline Care til alle som er gravide eller som planlegger å bli det, og til de som ammer.

– Jeg føler meg mer opplagt, og jeg merker at jeg mangler noe hvis jeg har glemt å ta det en dag. 

– Det er lov å si nei

Vilde vil også råde kommende mødre til er å ikke stresse hjem fra sykehuset. Hun mener det også må være greit å takke nei til besøk.

– Alle sa det til meg, men du glemmer deg selv litt oppi det hele. Det er lett å gå på en smell og bli veldig sliten fordi du sier ja til alle. 

Vilde er veldig glad i friluftsliv og trening, og selv om hun er opptatt av å spise sunt og få i seg det hun trenger, følger hun ingen streng diett.

– Jeg kjøper det jeg vil ha. Hvis jeg er på butikken og har lyst på sjokolade, så kjøper jeg det. Men til middag går det mest i fisk, kylling, ris og grønnsaker. 

BESTILL HELT GRATIS VAREPRØVE
Vi betaler porto!

About the author

Comments are closed.