Lifeline Care Barn

Lifeline Care Barn – fra fire ukers alder

Bruksområde: Lifeline Care BARN sørger for daglig inntak av Omega-3 og anbefalt mengde av D-vitamin iht. helsemyndighetenes anbefalinger.
Dosering: Daglig inntak: innholdet av én twist-off kapsel
Forsiktighet/bivirkninger: Dagsdosen bør ikke overskrides.
Kosttilskudd bør ikke brukes som et alternativ til et variert kosthold. Det er viktig med et variert og balansert kosthold og en sunn livsstil.


Lifeline Care barn sørger for på en enkel måte å dekke barnets daglige behov for både Omega-3 og D-vitamin. Helsemyndighetene anbefaler daglig tilskudd av Omega-3 og D-vitamin allerede fra fire ukers alder.

Flere studier har vist at nyfødte har behov for daglig tilførsel av D-vitamin og Omega-3 allerede fra fire ukers alder.Dette er viktig for en sunn og normal utvikling. I denne sårbare alderen er det spesielt viktig å velge en Omega-3 olje med lavt innhold av uønskede stoffer som tungmetaller og miljøgifter, da barnets leverfunksjon ikke er fullt utviklet. PureMax™ patenterte rense- prosess har en slik dokumentert kvalitet og er tilpasset barn fra fire ukers alder.

Daglig inntak av 100 mg DHA bidrar til normal utvikling av synet hos barn opptil 12 måneders alder. D-vitamin er nødvending for en normal vekst og utvikling av skjelettet hos barn. Produktet har en lett sitronsmak tilpasset barn.

Halen på twist-off kapslene vris eller klippes av, og innholdet blandes i drikke, mat, eller tas direkte i munnen. Har en lett sitronsmak tilpasset spedbarns gane og smaker godt.  Den rene PureMax™ oljen sørger for å minimere problemet med sure oppstøt og gulping etter inntak.
Lifeline Care Barn dekker barnets daglige behov av Omega-3 og D-vitamin, fra fire uker opp til tre års alder, på en enkel og trygg måte.

 

 Merking_Innhold_barn

Produktinformasjon

Kapslene inneholder gelatin fra storfe (ikke svin)
Oppbevares ved romtemperatur og utilgjengelig for barn.
Produsert i Norge / EU iht. GMP
Inneholder 30 dagsdoser (twist-off kapsler) pr. eske

Pakningsvedlegg

knapp_gratis1

Bestill Lifeline Care og få tilsendt en gratis vareprøve

Benytt sjansen og få tilsendt en prøve på et av kosttilskuddene fra Lifeline Care. Fyll ut skjemaet og vi sender deg en uforpliktende vareprøve.