fbpx

Karen-Christine (32): -Tilskuddet komplimenterer kostholdet

Posted by / 16/11/2019 / Categories: Kvinne / 0 Comments

I en hektisk hverdag med jobb, familie og sitt sosiale liv, er effektivitet blitt et nøkkelord. Det gjelder også i kostholdet.

Karen-Christine Oehninger Aasheimer er 32 år og bor i Oslo. Her lever hun et flott liv som lærer, er mor til en ettåring og har et aktivt sosialt liv. I en hektisk hverdag er det av betydning for henne å få i seg det man trenger både effektivt og sunt.

Hun har nettopp startet med KVINNE, og hun har tidligere brukt både GRAVID og AMMENDE. Grunnen for at Karen-Christine fortsetter med å tilføre kroppen det lille ekstra er klart:

– Jeg synes det er veldig praktisk, og det er jo fordi jeg er fornøyd med de tidligere produktene. Da jeg var ferdig med å amme tenkte jeg at kroppen fortsatt har godt av å få tilskudd av Omega-3 og de vitaminene jeg trenger.

Blitt mer bevisst

Å ta tilskudd for å komplementere kostholdet er en ting, men Karen-Christine har samtidig blitt mer bevisst på å spise sunt.

Etter at hun og mannen begynte å ta kosttilskudd, har de fått et større fokus på å spise mer sunt og variert. Hun sørger for at måltidene inneholder grønnsaker og nå spiser de fisk 2- 3 ganger i uken.

– Det bidrar til at jeg føler meg mer vital og tilskuddet komplementerer resten av kostholdet.

I tillegg så lever Karen-Christine et aktivt liv og er glad i å være utendørs i naturen.

Hadde lavt jernlager

Kvinner er i større grad utsatt for jernmangel enn menn, og det viser seg at en større andel kvinner får i seg mindre jern enn hva som er anbefalt daglig mengde.

– Det startet med en periode hvor jeg følte meg veldig slapp, og det viste seg at jeg hadde et lavt jernlager.

Da Karen-Christine og mannen bestemte seg for å begynne med kosttilskudd, startet de med flere ulike pakker med enkeltvitaminer. Noe som var litt tungvint, forteller hun. Karen-Christine ble senere introdusert for Lifeline Cares produkter på apoteket en dag og bestemte seg for å teste det ut. Hun opplevde det bedre og enklere med ferdigdoser.

Effektivt og lett tilgjengelig

– Det praktiske er at det kommer i den forpakningen som den gjør. Alt du trenger per dag er lett tilgjengelig og man slipper å tenke på det.

Selv om Karen-Christine nå spiser sunt og variert, vil det i en hektisk hverdag ikke være lett å tenke på alt man bør få i seg. Hun fortsetter med å ta tilskudd ved siden av kostholdet – for å være sikker på at hun får i seg det hun trenger på en trygg måte.

 Lifeline Care Kvinne

BESTILL HELT GRATIS VAREPRØVE

Vi betaler porto!

About the author

Comments are closed.